- دسته : مخدر ها,مطالب آموزشی,,
- تاریخ ارسال : دو شنبه 25 آذر 1392
- بازدید : 1580
مصرف هرویین
هرویین را می شود تزریق، تدخین یا استنشاق کرد. با مصرف آن نخست احساس خوشی به فرد دست می دهد. گزارش مصرف کنندگان پرسابقه و مجرب حاکی از آن است که در عرض یکی دو دقیقه پس از تزریق داخل وریدی، لرز یا رعشه خاصی در آنها ایجاد می شود. برخی آن را احساسی بسیار لذتبخش و شبیه فارِش (ارگاسم) می دانند. جوانانی که هرویینرا از راه بینی مصرف می کنند، می گویند که با این کار همهء مسائل ناراحت کننده را فراموش می کنند. پس از این مرحله، مصرف کننده احساس می کند که میخ شده است یا به حالت ارضا رسیده است و از گرسنگی، درد یا امیال جنسی خود هیچ خبری ندارد. فرد ممکن است "چرتش بگیرد" یعنی در همان حال که به آسودگی مشغول تماشای تلویزیون یا خواندن کتاب است به تناوب بیدار و خواب آلوده باشد. مصرف کننده هرویین برخلاف افراد مست آمادگیِ دادن پاسخهای ماهرانه به آزمونهای مربوط به چالاکی و هوش را دارد و به ندرت ممکن است پرخاشگر یا حمله ور شود.
تغییر هایی که بر اثر مصرف هرویین در حالت هوشیاری به وجود می آید چندان چشمگیر نیست؛ تجربه های بصری مهیج با احساس منتقل شدن به جایی دیگر وجود ندارد. آنچه فرد را به شروع مصرف این ماده تشویق میکند، تغییر خلق یعنی احساس سرخوشی و کاهش اضطرابی است که با مصرف آن به وی دست می دهد. باید توجه داشت که هرویین بسیار اعتیاد آور است؛ حتی مصرف کوتاه مدت آن نیز وابستگی جسمی می آورد. پس از اینکه فرد مدتی به تدخین واستنشاقهرویین پرداخت، به تدریج تحمل پیدا می کند و دیگر از این شیوه مصرف، آن اثر مطلوب را به دست نمی آورد. درنتیجه برای آنکه همان نشئهء اولیه را باز هم در خود ایجاد کند، به تزریق زیرجلدی و سپس وریدی آن روی می آورد. همین که فردی مصرف وریدی هرویین را شروع کرد، برای نشئه شدن به مقدار هرچه بیشتری نیاز خواهد داشت و در صورت ترک آن، ناراحتیهای جسمی شدیدتری نظیر لرز، تعریق، چنگ شدن معده، تهوع و سردرد پیدا خواهد کرد. بنابراین انگیزهء دیگری هم برای ادامه مصرف هرویین وجود خواهد داشت و آن لزوم اجتناب از درد و رنج جسمی است.
مصرف هرویین خطرهای فراوانی دارد:
سن متوسط مرگ در میان کسانی که مکرراً هرویین مصرف می کنند چهل سالگی است. مرگ بر اثر بیش مصرف، همواره امری محتمل است چون هرویینی که در کوچه و بازار به فروش می رسد غلظتی بسیار متغیر دارد. از این رو مصرف کننده هیچ وقت نمی تواند از قدرت هرویینی که تهیه کرده مطمئن باشد. مرگ در نتیجهء خفگیِ ناشی از تضعیف مرکز تنفسی مغز بوجود می آید. مصرف هرویین همواره با زوال جدّی زندگی فردی و اجتماعی همراه است. از آنجا که این عادت گران است، مصرف کننده برای تأمین هزینه آن اغلب به اعمال غیرقانونی روی می آورد.
سایر خطرهای مصرف هرویین عبارت است از ناکا یا "نشانگان اکتسابی کمبود ایمنی ایدز"، هپاتیت و دیگر عفونتهای حاصل از تزریق آلوده. یکی از راههای بسیار آسان در آلوده شدن با ویروس ناکا استفاده از آمپولهای مشترک است؛ ممکن است خون فرد آلوده به داخل سوزن یا سرنگ کشیده شود و سپس مستقیماً به جریان خون فرد بعدی که از همان سوزن استفاده خواهد کرد، منتقل شود. استفاده افراد تزریقی از سوزنها و سرنگهای مشترک، سریعترین راه گسترش ویروس ناکاست.
- هرویین
- کوکایین
- کراک چیست؟
- اهداف و مراحل درمان اعتياد
- چرا بايد يك معتاد رابراي درمان تشويق كرد؟
- چگونه مي توان معتادان را به درمان تشويق كرد؟
- ماده مخدر تسبیح
- ترمیم آسیب مغزی ناشی از مصرف شیشه
- داروهای مسکن مخدر
- سیخ وسنگ
- مخدر قارچ مقدس
- آنچه باید درباره مواد مخدر جدید ایرانی و خارجی بدانیم...
- اختلالات وابسته به مواد توهم زا
- داروهای روان گردان
- مشهور ترین مواد توهم زا
- دارو های رخوت زا
- سوخته تریاک
- ماده مخدرb t
- وافور چیست؟
- نگاری چیست؟
- آشنایی با انجمن معتادان گمنام
- جوینت چیست؟
- قدم های دوازدگانه معتادان گمنام چیست؟
- انواع مواد وشیوه های مصرف آن
- سنت های دوازدگانه معتادان گمنام چیست؟
- اعتیاد به پر خوری!!!!!
- اعتیاد به غذا و عوارض آن
- اعتیاد به گوشی و تلویزیون